LIVRAW Protein

LIVRAW Protein helps promote muscle synthesis, boost recovery, and protect against muscular damage. One serving (30 g) of LIVRAW Protein provides 27 g (90%) of Whey Protein isolate. No added artificial colours, flavours, or preservatives. It can be mix with your favourite recipes for a healthy twist.
Pack Of
 

₹1,200

SPECIAL OFFER

Get 30% OFF. Use Code “STEAD30”. Offer Valid Till Limited Time Period.

Note: > 120, 150 and 180 serving packs are not for retail sale and does not come in retail pack.

GMP Certified Facility
ISO
22000 : 2018
FSSAI
Regulated
ISO-9001
Superior
Quality
Lab
Tested

LIVRAW Protein is an unflavoured Whey Protein Isolate formulated for athletes and fitness enthusiasts for quick muscle recovery after a workout. It contains no added colours, flavours, preservatives, thickeners or sweeteners, making it the ideal recovery solution. Each sachet of 30 g provides 27 g of fast-releasing Whey Protein for instant muscle recovery. LIVRAW Protein contains no added artificial colours, flavours, preservatives, thickeners or sweeteners.

LIVRAW Protein delivers 90% raw Whey Protein isolate, ensuring the highest quality for optimal muscle recovery.

A quick check on the main characteristics of LIVRAW Protein:

a) Fast Release Protein: 27 g

b) Low-carbohydrate and Low-Fat Formulation

c) No Added Artificial Colours, Flavours, Preservatives, Thickeners or Sweeteners

Unflavoured LIVRAW Protein is perfect to be added to your favourite foods and beverages, including smoothies, shakes and baked goods since it leaves their taste unaltered. LIVRAW Protein is low in carbohydrates and fats and high in protein, which makes it the ideal formulation for lean muscle growth.

How does LIVRAW Protein work?

Whey Protein Isolate is a high-quality form of Whey Protein, readily digested and absorbed by the body to provide instant recovery. It provides all the Essential Amino Acids that reduce muscle damage, repair muscle tissues, and increase muscle strength. They are also significant in building muscles by stimulating protein synthesis. Any intense workout can drain your muscles and make them prone to damage. Therefore, it is important to provide adequate protein to them to protect them from any such damage and build them stronger. LIVRAW Protein contains the fast-releasing protein that assists in gaining lean muscle mass and helps in reducing muscle soreness.

Benefits of LIVRAW Protein:

1. Promotes lean muscle mass: One serving LIVRAW Protein gives 27 g of fast-releasing protein, 2 g of carbohydrate, and only 0.90 g of fat, which makes it an ideal protein for anyone trying to achieve lean muscle mass without gaining extra fat.

2. Fastens muscle recovery process: LIVRAW Protein contains essential amino acids that reduce muscle fatigue and minimise recovery time. It contains Whey Protein isolate, which has a higher absorption rate than the other forms of protein. 

3. Quick digestion and absorption: LIVRAW Protein contains Whey Protein isolate, a high-quality form of Whey Protein that is quickly digested and absorbed in the body. LIVRAW is the best isolate protein for bodybuilders, athletes, and gym enthusiasts. Persons with lactose intolerance, bloating, or gastric issues can consume LIVRAW Protein since the micro-filtration reduces lactose considerably.

4. Increases muscle synthesis: The essential amino acids in LIVRAW Protein prevent muscle breakdown and improve muscle growth and synthesis.

5. Improves athletic performance: Fast muscle recovery helps get ready for the next workout session,  thereby improving athletic performance.

6. Reduces muscle soreness: The quick recovery formulation of LIVRAW Protein gets easily digested and absorbed, which helps restore muscle endurance and power, reducing muscle soreness.

Who can take LIVRAW Protein?

Any sportsperson and fitness enthusiast can take LIVRAW Protein to enhance athletic performance.

LIVRAW Protein FOR STRENGTH ATHLETES:

The wear and tear of muscles among this category of athletes is common due to the high and intense training they undergo. The breakdown of muscles that occurs in every session should be aided with a right and balanced protein intake, which isolate protein can do best. Post-workout is the time for a speedy recovery - the muscles demand fast-releasing protein for instant recovery. LIVRAW Protein offers a fast release of amino acids that stimulate muscle protein synthesis and improve muscle mass.

LIVRAW Protein FOR ENDURANCE ATHLETES:

Prolonged exercise duration leads to depletion of stored energy from the body in the form of glycogen, which leads the body to target lipids and amino acids as the next energy source. Therefore, the right amount of protein after a workout will help the body regain the exhausted muscle mass with the fast release of amino acids. LIVRAW Protein is a fast releasing protein that supplies the body with all the Essential Amino Acids (EAAs) important to stimulate muscle protein synthesis.

LIVRAW Protein FOR FITNESS ENTHUSIASTS:

LIVRAW Protein is the ultimate formulation for those who want to gain muscle mass and are passionately dedicated to working out. Since it is a fast-digesting protein, this recovery formula provides instant recovery and stimulates muscle protein synthesis.

LIVRAW Protein FOR WEIGHT WATCHERS:

Healthily maintaining weight is all about managing the calorie intake, where a balance between macro and micronutrients is important. LIVRAW Protein is a low-carbohydrate and low-fat formula that provides maximum benefits of protein content. Protein keeps you full for longer, preventing an individual from overeating or binge eating. Therefore, including LIVRAW Protein can help you manage your weight in a healthy way.

When to take LIVRAW Protein?

AFTER WORKOUT:

LIVRAW Protein is best for instant recovery of muscles post-workout or intense activities because it focuses on providing fast recovery. The formula offers all the Essential Amino Acids (EAAs) that help stimulate muscle protein synthesis and protect against muscular damage.

Nutritional Value Certificate
Steroids & Heavy Metals Certificate
Steroids & Gluten

Take a 30 g sachet of LIVRAW Protein and empty the content into a shaker. Pour 200 ml water and mix the contents well to enjoy a perfect shake. It can be consumed 2 times a day depending on how the body demands it and when. For better results with less effort, use our PowerMixer to get the perfect result.

Snergy How to Use

1. What is the source of protein in LIVRAW Protein?

Ans: LIVRAW Protein contains the fast-releasing proteins coming from whey protein isolate.

2. What is the protein content of LIVRAW Protein?

Ans: 1 serving (30 g) of LIVRAW Protein provides 27 g (90%) of whey protein isolate.

3. What is the carbohydrate and fat content in LIVRAW Protein?

Ans: The carbohydrate and fat content in LIVRAW Protein is 2 g and 0.9 g, respectively per serving.

4. Does LIVRAW Protein contain artificial colours, sweeteners, flavours, preservatives, or thickeners?

Ans: LIVRAW Protein is free from all artificial colours, flavours, preservatives or thickeners, making it available in its original form.

5. Who can consume LIVRAW Protein?

Ans: LIVRAW Protein can be taken by any fitness enthusiast to meet their increased protein needs. Since it’s low in carbohydrates and fats and high in protein that provides satiety, individuals looking to lose or maintain weight can also make use of LIVRAW Protein.

6. How to use LIVRAW Protein?

Ans: Add a sachet of LIVRAW Protein (30 g) to 200 ml of water. Shake well and drink.

7. Is it safe for women to take LIVRAW Protein?

Ans: Yes, any athlete or fitness enthusiast, irrespective of their gender, can consume LIVRAW Protein.

8. When to take LIVRAW Protein?

Ans: LIVRAW Protein can be taken at any time of the day. However, to maximise its benefits, LIVRAW Protein is best taken after a workout. LIVRAW Protein has fast-releasing protein that helps in the quick recovery of muscles after an intense workout.

9. What is the benefit of whey protein isolate?

Ans: Whey protein isolate is an ideal protein solution for strength and endurance athletes as it is quickly digested and absorbed in the body, which helps in fast muscle recovery.

10. Can I add LIVRAW Protein to any food items?

Ans: LIVRAW Protein is unflavoured and can be perfectly paired with smoothies, shakes or baked items, leaving their taste unaltered.

Whey_Isolate

Highest Grade Whey Isolate

Muscle_Recovery

Instant Muscle Recovery

No Added

Colours, Flavours, Preservatives, Thickeners

27g

Fast Release Protein

Quick_Absorption-_Digestion

Quick Absorption & Digestion

Low-Carb_Low-Fat-Formulation

Low-Carb, Low-Fat Formulation

Product Overview

Customer Reviews

Based on 361 reviews
95%
(342)
5%
(19)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Rahul
Great one

This protein is really good

S
Shiv Thakur
Best for Muscle Growth

Livraw has become my favourite as it provides good muscle recovery and growth, and it also goes easy on the stomach as well.

S
Simran
Best for post-workout meal

The Unflavoured Protein Powder is amazing, it's easy to mix and doesn't have any unpleasant aftertaste! Love it!

R
Rohit Singh
Very Effective Protein

This protein I can mix this into any recipe. It gives me perfect muscle recovery and is easily digestable.

S
Sanyukta
The best protein supplement

I really like this one